Водителките на Канал 5 зборуваа за гаќи место за награди: Спенџарска и Мештеровиќ ја изнервираа Дани

Поп-пејачката Дани Димитровска беше испровоцирана од водителките Јелена Спенџарска и Вера Мештеровиќ, од Канал 5,  за време на преносот на доделувањето на МАС наградите во Белград.

Таа не се воздржа од јавен коментар па рече: МАС музичките награди го покриваат две наши водителки од Канал 5 кои имаа за цел да не информираат и воведуваат во програмата. Ваљда… Девојките водителки кралици на непосредноста, си поразговараа за личните им ставови и вкусови…

Во фокус беа едни гаќи на изведувачка и не успеавме да ислушаме интревју на една друга изведувачка за која па збореа дека многу ја свиѓаат ама ја помешаа со друга. Се фатив како размислувам дали таа пејчка што ја збореа од пред 15 минути носела гаќи или не…“, пишува Дани Димитровска.

За потесетување, преносот од доделувањњто на МАС наградите кое се одржуваше во Белград го преесуваше Канал 5, а водителки беа Јелена Спеџарска и Вера Мешетровиќ.