Фотографии на светските ѕвезди без пластични операции направени од уметник со помош на графички вештини

Пластичната хирургија со години дава можност за подмладување и разубавување, но има примери на оние кои претерале, а не се мерат кога се во прашање ваквите зафати. Со оглед на тоа колку се важни убавото лице и физичкиот изглед за оние кои се занимаваат со јавни работи, многумина решението го најдоа токму во пластичната хирургија, а може да се забележи дека најчесто се одлучуваа за лифтинг, попознат како ботокс.

Уметникот Хидрели решил да ги искористи своите графички вештини за да покаже неколку примери на јавни личности, поточно како би изгледале доколку немаат естетски зафати, а резултатите изненадија многумина.

Шер (77)

Донатела Версаче (68)

Мадона (65)

Доли Партон (77)

Џоселин Вилденштајн

Мелани Грифит (66)

Scroll to Top