Петар Грашо летово закажа концерт во Охрид

By

Хрватската музичка ѕвезда Петар Грашо ќе има концерт во Охрид. Настапот е закажан за 1 август во Античкиот театар, а организатори се „Прагма продукција“.

Петар Геашо зимата, пред да почне памдемијата, имаше два концерта во Скопје во Македонската филхармонија.

Ќе ви се допадне