Естонец ја запроси девојка си во Европскиот парламент

Естонецот Кулдер ја запроси девојка си Марта за време на младински собир на Европската народна партија (ЕПП) во Европскиот парламент во Брисел.

Рече дека не му е познато оти ваков настан досега се случил во зградата на Европскиот парламент, па затоа се решил на ваков уникатен потег. 

Призна дека за малку недостигало да ѝ предложи брак на Марта пред Кралската палата во Брисел, но на крајот се предомислил.

Scroll to Top