Фудбалски спектакл со познати спортисти, пејачи и глумци на стадионот во Болоља во чест на Синиша Михајловиќ

Голем фудбалски спектакл на стадионот во Болоља ќе се одржи на 11. октомври во чест на прерано починатата фудбалска легенда Синиша Михајловиќ.

Негови соиграчи, познати спортисти, пејачи, глумци ќе одиграат пријателски натпревар а приходот ќе оди во добротворни цели. За децата со аутизам и  за оделението на Онкологија во болницата во Болоња.

Синиша почина на 16 декември минатата годинапо долго боледување.

Scroll to Top