Имајќи предвид дека земјата е рамна плоча копањето тунел во Идризово е бесмислено

Ископаниот тунел од затворениците осудени на доживотен затвор во КПУ„Идризово“ се уште е актуелна вест во медиумите. Додека надлежните органи ги бараат одговорите, креативноста на твитер заедницата беше „пуштена“ на најјако.


Scroll to Top