Концертот на Сенида и Сара Јо презакажан за 17 јуни

Авалон продукција го презакажуваат концертот на Сенида и Саро Јо за на 17 ти јуни, поради лошите временски услови и најавеното невреме, повторно на стадионот АРМ во Скопје.
 „На барање на публиката, успеавме новиот датум да го закажеме за викенд – ден, петок. Сите што имаат набавено влезници за настанот имаат можност да ги зачуваат бидејќи ќе им бидат важечки за новата дата – 17ти јуни или доколку сакаат рефундација истото тоа може да го сторат од продажното место од кое имаат купено влезници во период од 30.05 до 06.06“, информираат од Авалон.

Scroll to Top