Маж од Калифорнија вложил 250 илјади долари за да стане жена, па сега е ѕвезда на „Онли фанс“

Лекси Лукс од Калифорнија, чие вистинско име е Александра Брец, е родена како маж. Родена и израсната во строго католичко воспитување, страдајќи низ детството опфатено со вина поради сопствениот сексуален идентитет.

За време на нејзиното детство, таа сфатила дека нејзиниот идентитет не е во согласност со полот доделен при раѓањето. Во зрелоста, тој одлучил да помине низ транзиција која, меѓу другото, вклучува и промена на полот, промена на името и усвојување на нови лични заменки.

Лекси, како што истакнува, инвестирала над 200.000 фунти  или 254.600 долари во серија пластични операции и естетски процедури кои и помогнале сега да заработува 60.000 фунти или 76.423 долари годишно на страницата „Онли фанс“. Покрај тоа, таа води и сопствена бурлеска компанија.

Лекси станала и експерт за изведувачки уметности.

Живее во Лонг Бич, ужива во секојдневниот живот и без напор ги канализира сите „улоги“ во кои ужива.

 

Scroll to Top