Музичката легенда Жељко Бебек доаѓа во Скопје на голем концерт во Филхармонија

Музичката легенда Жељко Бебек доаѓа во Скопје на голем концерт во Филхармонија. Концертот кој го најави „Авалон“ ќе се одржи на 18 арпил, а публиката ќе може да слушне некои од неговите најголеми хитови кои ги испеа со групата „Бијело Дугме“ и песни од неговата соло кариера.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од 15 март со цени од 1.200 денари и 1.500 денари.

 

 

Scroll to Top