(Видео) Италијанците се пожалија за лошиот терен на стадионот „Тодор Проески“ каде вечерва ќе играат со Македонија

Италијанците ѝ покажаа на Европа на каков лош терен ќе играат вечерва во Скопје. Македонија вечерва игра против Италија, а теренот на арената „Тодор Проески“ е во ужасна состојба.

„Еве на каков терен ќе играме против Македонија. Дупки, делови од трева што недостасуваат, лошо израмнета земја и така натаму“, напишаа Италијанците.

Scroll to Top