(Видео) Лажно запросување нов тренд на Тик ток

Лажно запросување е новиот тренд на Тик ток. Голем е бројот на мажи кои ги запросуваат своите девојки пред камерите, по што кога возбудата ќе помине, тие им објаснуваат дека сепак сето тоа било шега. Овој тренд, особено девојките мислат, не е добар за љубовните врски.

„Мојот дечко лажно ме запросува на секое романтично патување, така што ако некогаш навистина ме запроси, дури и тогаш ќе мислам дека тоа е шега“, вели фитнес инструкторката Фиона Симпсон во едно од нејзините видеа на „Тик ток“.

Секогаш кога партнерите прават лажно видео за предлог, тоа го прават така што ќе клекнат на едното колено. Исто така, човекот кој се вика „Фармер Вил“ на Тик ток досега снимил неколку видеа како запросува случајни девојки што ги среќава на улица.

Земајќи со себе пријател кој снима, Вил запира непознати девојки на улица, а на колена прашува „дали ќе се омажиш за мене“. Неговото последно видео на кое тој лажно моли непозната девојка е прегледан 5,4 милиони пати.

„Мислам дека вистинската девојка, ако продолжам со лажните предлози, таа всушност нема да ми верува кога ќе одлучам да ми верува вистински“, напишал тој на видеото.

За жал, тој не е единствениот кој вака се шегува, бидејќи на социјалните мрежи кружат видеа од лажни предлози, а мислењата на корисниците секако се поделени – при што мнозинството не е воодушевено.

„Дали само јас мислам дека ова е смешно“, „Само вежбај за вистинската“, „Ова не е шега. Многу би се налутила“, „Ова е црвено знаме за мене, не се шегувај со моите чувства“, „Тоа што мисли дека предлогот е шега кажува многу за него“ , се дел од коментарите.

@farmerwill_I think if i carry on fake proposing- she wont belive me when i do

♬ Summer Background Jazz – Jazz Background Vibes

Scroll to Top