(Видео) Судијата го прекина натпреварот и ја побара за жена кошаркарката на Будуќност

Резултатот од финалниот натпревар меѓу Подгорица и Будуќност од Женската кошаркарска лига во Црна Гора остана во втор план.

Гостинската екипа славеше и го подигна трофејот по натпреварот, но натпреварот го одбележа запросување.

За време на натпреварот додека кошаркарката на Будуќност, Виолета Лазаревиќ се подготвуваше да изведе слободен удар, главниот судија Стефан Вуковиќ и пријде, клекна на паркетот и ја побара за жена.

Кошаркарката едвај успеа да каже дека ја прифаќа понудата за брак. Честитки, аплаузи и свирежи се слушаше низ салата, а најголемите честитки дојдоа од останатите кошаркарки.

Scroll to Top