Пејачката Лизо во фустан на Жан Пол Готје прогласена за модна катастрофа на Ем-ти-ви наградите

Модните критичари го оценуваат традиционалното доделување на наградите на МТВ дека оваа вечер поминала во знакот на кичот и гламурот. Посебно внимание на црвениот тепих привлече пејачката Лизо. Таа носеше гломазен фустан, изработен од специфичен материјал, кој и го прекрива целото тело.

Фустанот на 34-годишната пејачка е дизајн на Жан Пол Готје.

Твитерџиите Лизо ја прогласија за модна катастрофа на МТВ, тие ја споредија со вреќе за ѓубре. Покрј коментарите беа објавени и фотографии со најразлични фотомонтажи од нејзиниот фустан.

Scroll to Top