20 години

Многу сопки, лажни пријатели, ајкули, сè издржавме во овие 20 години брак: Андреј и Панчо за тинејџерскиот сон ДНК

Ако кога почнале да пејат знаеле дека треба да минат низ трнлив пат, тродупло вложување труд, докажување за да заслужат респект и почит од медиумите, …

Многу сопки, лажни пријатели, ајкули, сè издржавме во овие 20 години брак: Андреј и Панчо за тинејџерскиот сон ДНК Прочитај повеќе »

Scroll to Top