30

Со „Диџеј Скопје“ Мирко Попов ќе прослави 30 години кариера

Со настанот насловен „Диџеј Скопје“ почнувајќи од петок 15 јули, диск џокејот Мирко Попов ќе прослави 30 години музичка кариера. Настанот ќе се одржи во …

Со „Диџеј Скопје“ Мирко Попов ќе прослави 30 години кариера Прочитај повеќе »

(ФОТО) Сите мислат дека има 25 до 30 години, а таа…

Италијанската актерка Памела Прати има тело на кое можат да и позавидат речиси сите девојки.Водителката, која е позната по сјајната линија и тело на кое …

(ФОТО) Сите мислат дека има 25 до 30 години, а таа… Прочитај повеќе »

Scroll to Top