Адил

Џеј Рамадановски чека од Адил извинување затоа што ја претепал ќерка му

Пејачот Џеј Рамадановски вели дека и понатаму не разговара со Адил, кој во декември 2013 година, ја претепал неговата ќерка Ана. Сепак додава дека и …

Џеј Рамадановски чека од Адил извинување затоа што ја претепал ќерка му Прочитај повеќе »

Цеца, Џани, Мухарем го следеа вториот концерт на Адил

Адил, како и на првиот концерт, покрај големиот број колеги, најголемата поддршка ја доби од сопругата Ана Рамадановски. Адил вчера одржа одличен концерт, втор по …

Цеца, Џани, Мухарем го следеа вториот концерт на Адил Прочитај повеќе »

Шерифовиќ, Сека, Бојан Маровиќ – Адил ја преполни „Сава центар“ со ѕвездите

Адил Макеимовиќ вчера на 17 ноември го одржа првиот концерт во Големиот Сава центар, а од првите редови го следеа неговата сопруга Ана Рамадановски и …

Шерифовиќ, Сека, Бојан Маровиќ – Адил ја преполни „Сава центар“ со ѕвездите Прочитај повеќе »

Scroll to Top