алатка

„Вордкрафт“ алатка на „Гугл“, која сама пишува текстови

„Вордкрафт“ е уредувач на текст, дизајниран да ги инспирира писателите во потрага по нови приказни. Експертите велат дека се уште не е на пат да …

„Вордкрафт“ алатка на „Гугл“, која сама пишува текстови Прочитај повеќе »

„Виндоус 11“ ќе добие нова алатка за снимање на екранот

Мајкрософт објави неколку нови функции за Виндоус 11 за време на настанот Сурффејс, вклучително и поддршка за увоз на фотографии на Ај Клауд во апликацијата …

„Виндоус 11“ ќе добие нова алатка за снимање на екранот Прочитај повеќе »

Scroll to Top