алва

Руски авион се продава како алва

Неделава во Обединетите Арапски Емирати се одржува „Дубаи еир-шоу“, каде што ќе се претставуваат производите на низа произведувачи од подрачјето на цивилната и воена авиоиндустрија. …

Руски авион се продава како алва Прочитај повеќе »

Scroll to Top