Аманда Кетрин Стил

Приказната на Коко Шанел за создавањето на култните чевли и чанти

Модната дизајнерка Коко Шанел направи револуција во женската мода со своите креации на шапки, чевли и чанти. Првите двобојни чевли, сега дел од наследството на модната …

Приказната на Коко Шанел за создавањето на култните чевли и чанти Прочитај повеќе »

Свекорот ја пријавил во полиција затоа што спиела со малолетници

Американката Аманда Кетрин Стил, од Ајдахо ќе помине три месеци зад решетки и седум години на условна слобода, затоа што е обвинета дека имала секс …

Свекорот ја пријавил во полиција затоа што спиела со малолетници Прочитај повеќе »

Scroll to Top