Американ ерлајнс

Поради дефект повторно приземјени авионите 737 MAX

Авиокомпаниите кои во својата флота ги имаат авионите 737 MAX, повторно ќе мора да ги приземјат, затоа што производителот на овие летала, открил нов проблем. …

Поради дефект повторно приземјени авионите 737 MAX Прочитај повеќе »

По големиот број несреќи, спорниот „боинг 737 мaкс“ повторно ќе лета

По 20 проблематични месеци за „боингот 737 мaкс“, кој беше повлечен поради големиот број несреќи, овој тип на авион повторно ќе се најде во облаците. …

По големиот број несреќи, спорниот „боинг 737 мaкс“ повторно ќе лета Прочитај повеќе »

„Немој да се грижиш, тато, ако се случи нешто, ќе биде бргу“ – Сведоштво за нападот на 11 септември

Пред 18 години се случи најголемиот терористички напад што го промени светот, а во јавноста секојдневно излегуваат нови сведоштва за денот кој ќе остане забележан …

„Немој да се грижиш, тато, ако се случи нешто, ќе биде бргу“ – Сведоштво за нападот на 11 септември Прочитај повеќе »

Авионите „боинг 737 Max“ остануваат приземјени и по 5 јуни

Компанијата „Американ ерлајнс“ соопштила денес дека ќе ја продолжи одлуката за откажувањето на 90-те летови дневно на авионите од типот „боинг 737Max“ и по 5 …

Авионите „боинг 737 Max“ остануваат приземјени и по 5 јуни Прочитај повеќе »

(Видео) Американец нападнал жена во авион

Непримерен патник на летот „Американ ерлајнс“, издржал повеќекратно шокирање со струја за време на конфликтот со полицијата, откако наводно нападнал жена во истиот авион во …

(Видео) Американец нападнал жена во авион Прочитај повеќе »

Scroll to Top