автомобили

(Видео) Возило на Тесла, Модел X прелета базен и заврши во кујната на семеен дом

Син примерок од возилото на Тесла, Модел X заврши во семејна куќа во инцидент што се случи во Сан Матео, Калифорнија. Во возилото во моментот …

(Видео) Возило на Тесла, Модел X прелета базен и заврши во кујната на семеен дом Прочитај повеќе »

„Тесла“ повлекува над еден милион возила од пазарот порaди грешка

Повеќе од милион возила на Тесла ќе бидат повлечени од пазарот поради грешки со механизмот на прозорците што може да ги приклешти екстремитетите на патниците во …

„Тесла“ повлекува над еден милион возила од пазарот порaди грешка Прочитај повеќе »

Повторно ќе се произведува автомобилот „москвич“

Aвтомобилските марки Волга и Москвич можно е повторно да почнат да се произведуваат, ова го рече рускиот министер за индустрија и трговија, Денис Мантуров. Тој …

Повторно ќе се произведува автомобилот „москвич“ Прочитај повеќе »

(Видео) Град со големина на тениско топче предизвика голема штета

Еден сириски град беше погоден од незапаметена природна непогода во вид на град со големина на тениско топче. Кровови на куќи попуштиле, посевите биле уништени …

(Видео) Град со големина на тениско топче предизвика голема штета Прочитај повеќе »

Кои автомобили најмногу се расипуваат, а кои најмалку?

Студија покрила 177 конкретни проблеми групирани во осум главни категории на возила, спроведена помеѓу октомври и декември 2016 година. Во неа учествувале 35.186 сопственици на …

Кои автомобили најмногу се расипуваат, а кои најмалку? Прочитај повеќе »

Scroll to Top