Бангладеш

(Видео) Патници во авион се степаа за седиште

Двајца мажи се степаа во авион за место за седење. Инцидентот се случил во авионот „Боинг 777“, на компанијата „Биман Бангладеш еарлајнс“, националниот авио-превозник на …

(Видео) Патници во авион се степаа за седиште Прочитај повеќе »

(Видео) Градови кои ќе потонат и исчезнат во наредните децении

Нивото на морињата рапидно расте, а тоа денес се случува двојно побрзо. Низ целиот 20 век, речиси постојано нивото на морињата растеше за 1,4 милиметри …

(Видео) Градови кои ќе потонат и исчезнат во наредните децении Прочитај повеќе »

Индиецот кој убил 70 загрозени бенгалски тигри е уапсен по 20 години потрага

Хабиб Талукдер (50), познат како Тигар Хабиб, е уапсен по 20 години потрага, затоа што убил 70 загрозени бенгалски тигри во Бангладеш. По него биле …

Индиецот кој убил 70 загрозени бенгалски тигри е уапсен по 20 години потрага Прочитај повеќе »

Хистерични научници за климатски промени сакаат да го затемнат сонцето со атмосферско загадување

Кога ќе се спомене зборот chemtrails, во јавноста веднаш од страна на научниците ќе бидете нападнати како налудничав теоретичар на заговор кој се огласува во …

Хистерични научници за климатски промени сакаат да го затемнат сонцето со атмосферско загадување Прочитај повеќе »

На 95 отсто од светската популација животот им е загрозен поради загадениот воздух

Повеќе од 95 отсто од светската популација дишат опасно загаден воздух. Луѓето во земјите во развој се во двојно поголема опасност затоа што загадениот воздух …

На 95 отсто од светската популација животот им е загрозен поради загадениот воздух Прочитај повеќе »

Scroll to Top