бараат

Се бараат работници за Северниот и Јужниот Пол

Научниот институт „Пол-Емили Виктор“ објави јавен конкурс за 40 работни места во неговите шест бази на Арктикот и Антарктикот. Условот е да знаете француски јазик, …

Се бараат работници за Северниот и Јужниот Пол Прочитај повеќе »

Чувајте се од руските жени, тие бараат мажи со многу пари

Еден египетски новинар ги предупреди навивачите на сите фудбалски репрезентации што планираат да патуваат во Русија за Светското првенство во фудбал в година да се …

Чувајте се од руските жени, тие бараат мажи со многу пари Прочитај повеќе »

Американците бараат да ураганот Ирма се преименува во Иванка

Мораме да извршиме притисок до надлежните за да го завземат вистинскиот став за здравјето и безбедноста на луѓето ширум светот и генерациите кои доаѓаат. Неколку …

Американците бараат да ураганот Ирма се преименува во Иванка Прочитај повеќе »

(ФОТО) Што бараат Брена, Јелена и Цеца пред концерт

Светските ѕвезди на своите рајдер листи имаат неверојатни побарувања, балканските пејачи и пејачки се далеку по скромни. Еве што бараат пред и по концерт. Шабан …

(ФОТО) Што бараат Брена, Јелена и Цеца пред концерт Прочитај повеќе »

Scroll to Top