Беквалац искрено за БАНКРОТОТ и за тоа дали по трет пат ќе СТАПНЕ НА ЛУДИОТ КАМЕН

„Почнав да приметува работи кои ми се важни, а да игнорирам работи кои навистина не ми се важни“, изјави Наташа Беквалац. Наташа неодамна се разведе …

Беквалац искрено за БАНКРОТОТ и за тоа дали по трет пат ќе СТАПНЕ НА ЛУДИОТ КАМЕН Прочитај повеќе »