Белгија

Во Европа повлечени 3600 тони храна, а уапсени 749 луѓе

Расипаното месо, хемиски обоената туна и лажното млеко во прав за бебиња се само некои од производите кои „Еуропол“ ги тргнал од европскиот пазар. Во …

Во Европа повлечени 3600 тони храна, а уапсени 749 луѓе Прочитај повеќе »

Од замрзнатите сметки на Гадафи мистериозно исчезнале 10 милијарди евра

Од средствата на поранешниот либиски претседател Моамер Гадафи, кои се замрзнати во Белгија, исчезнале 10 милијарди евра. Во ноември 2013 година на сметките на фирмите …

Од замрзнатите сметки на Гадафи мистериозно исчезнале 10 милијарди евра Прочитај повеќе »

Scroll to Top