болки

Слободни денови поради менструален циклус

Жените во една кинеска провинција секој месец добиваат платено отсуство од работа ако имаат болни менстурални грчеви. Работничките од провинцијата Анхуи може да земат еден …

Слободни денови поради менструален циклус Прочитај повеќе »

Оваа грешка ја прави секоја жена на одмор – Потоа трпи болки со месеци

Бактерии има насекаде и претставуваат опасност, а најголемото легло на бактерии може да го направиме со една грешка која сите често ја правиме на плажа. …

Оваа грешка ја прави секоја жена на одмор – Потоа трпи болки со месеци Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Доброволно се согласија да ги поврзат на симулатор за породилни болки

Многу жени тврдат дека најлошите болки кои во своите животи ги доживуваат, не би можеле да ги поднесат мажите. Тие често велат дека жените претеруваат, …

(ВИДЕО) Доброволно се согласија да ги поврзат на симулатор за породилни болки Прочитај повеќе »

Scroll to Top