Оваа грешка ја прави секоја жена на одмор – Потоа трпи болки со месеци

Бактерии има насекаде и претставуваат опасност, а најголемото легло на бактерии може да го направиме со една грешка која сите често ја правиме на плажа.

Болки во јајниците, запаление, бактерии, сето тоа може да го добиете ако седите со мокри купаки на себе.

Најчесто како негативна последица се јавува воспаление на бешиката. Ако имате болки, веднаш обратете се на лекар.

Како негативна последица се јавува и инфекција, бактерии, воспаление на јајници.

Совет е да ги промените вашите купаќи по капењето.