брајан фери

Уметник за сите времиња, Брајан Фери фантастичен во Скопје

Англискиот музичар Брајан Фери вечерва одржа фантастичен концерт во Македонската филхармонија во Скопје. Фери уште од самиот почеток ја крена на нозе публиката во преполната …

Уметник за сите времиња, Брајан Фери фантастичен во Скопје Прочитај повеќе »

Концерт на Брајан Фери во Македонска филхармонија

Легендарниот музичар Брајан Фери на 9 септември ќе настапи во Скопје, во Македонска филхармонија, објави Авалон продукција. Тој пред македонската публика ќе се претстави со сите …

Концерт на Брајан Фери во Македонска филхармонија Прочитај повеќе »

Scroll to Top