Буба Корели

Уапсен е менаџерот на раперите Буба Корели и Јала Брат

Уапсен е Адмир Арнаутовиќ, менаџерот на познатите босански рапери Буба Корели и Јала Брат, откако службеници на полициската управа на МУП на кантонот Сараево, по …

Уапсен е менаџерот на раперите Буба Корели и Јала Брат Прочитај повеќе »

Откажани им се сите настапи, на раперите Јала и Буба им е забранет влез во Србија

На познатите рапери Јала Брат и Буба Корели им се откажани сите настапи, откако им беше забранет влез во Србија. Босанското дуо имаше закажан настап …

Откажани им се сите настапи, на раперите Јала и Буба им е забранет влез во Србија Прочитај повеќе »