Даниел Модер

(Фото) Со романтична фотографија Џулија Робертс и Даниел Модер прославија 21 годишнина брак

Актерката Џулија Робертс и кинематограферот Даниел Модер прославија 21-годишнина брак. Јулија објави нивна стара фотографија за која рече дека е доказ дека и се случила …

(Фото) Со романтична фотографија Џулија Робертс и Даниел Модер прославија 21 годишнина брак Прочитај повеќе »

Scroll to Top