дозволија

Му дозволија да ја снима Северна Кореја од воздух – Една работа е очигледна, но и најчудна

Северна Кореја ќе им овозможи на туристите да ја посетат нивната земја, но нивното патување е строго ограничено. Ретките снимки од главниот град на Северна …

Му дозволија да ја снима Северна Кореја од воздух – Една работа е очигледна, но и најчудна Прочитај повеќе »

Властите дозволија одгледување на ГМО пченка

Европските министри одобрија одгледување на нова генетски модифицирана пченка тип “TC1507″ на aмериканската компанија “Пионер” откако противниците на ГМО храна не успеаја да се здобијат со …

Властите дозволија одгледување на ГМО пченка Прочитај повеќе »

Scroll to Top