елена реи

Македонски модели главни во светски модни кампањи

Алек Наумовски од модната агенција „Моделс ИН“ вели дека три македонски модели во моментов се дел од кампањите на неколку светски брендови. „Јас сум повеќе …

Македонски модели главни во светски модни кампањи Прочитај повеќе »

Scroll to Top