Ема Коронел

Додека Ел Чапо е во затвор, неговата жена се шета низ Европа

Додека најголемиот светски нарко-шеф, Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, е осуден на доживотна казна која ја отслужува во затвор, неговата жена Ема Коронел, е …

Додека Ел Чапо е во затвор, неговата жена се шета низ Европа Прочитај повеќе »

Додека Ел Чапо е во затвор неговата сопруга ужива во крвавите пари

Сопругата на Ел Чапо, Ема Коронел (29), ужива во луксузот што ѝ го овозможи нејзиниот сопруг, додека тој е во затвор во Њујорк, каде што …

Додека Ел Чапо е во затвор неговата сопруга ужива во крвавите пари Прочитај повеќе »

Scroll to Top