Ема

Ќерка ѝ на Џенифер Лопез повеќе не сака да живее со неа

Ќерката на популарната пејачка Џенифер Лопез вели дека не сака повеќе да живее со неа, пишуваат американските медиуми. Ема сака да се исели од вилата …

Ќерка ѝ на Џенифер Лопез повеќе не сака да живее со неа Прочитај повеќе »

На Британката Ема ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ пораснал нов

На Британката Ема Гетволдстен (26) ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ израснал нов, нешто што претставува вистински медицински феномен. Нејзиниот случај е прв од …

На Британката Ема ѝ ги отстраниле двата јајчника, но ѝ пораснал нов Прочитај повеќе »

Филмот „Ема“ прогласен за најдобар хорор филм во 2017 година

На Третиот меѓународен непрофитен фестивал на страшни филмови за најдобар хорор во траење од 15 секунди прогласен е филмот „Ема“ на режисерот Даниел Лимер. Во жирито …

Филмот „Ема“ прогласен за најдобар хорор филм во 2017 година Прочитај повеќе »

Scroll to Top