Емилија

Бајага сите свои песни ги посветил на сопругата Емилија

Момчило Бајагиќ Бајага е еден од ретките музичари од српската јавна сцена кои својот живот и својата приватност ги  држат далеку од очите на јавноста. …

Бајага сите свои песни ги посветил на сопругата Емилија Прочитај повеќе »

Победничката на Евросонг Емилија Кокиќ, денес држи часови по пеење

Некогашната претставничка на Југославија на Евровизија, Емилија Кокиќ, денеска држи приватни часови по пеење, а многу ретко се појавува во медиуми. За себе вели дека …

Победничката на Евросонг Емилија Кокиќ, денес држи часови по пеење Прочитај повеќе »

Scroll to Top