феномен

(Видео) Снимена е необична светлина на небото како испушта звуци, научниците немаат објаснување за овој натприроден феномен

Неидентификувани летечки објекти или други непознати предмети, се тврдења на луѓето дека виделе вакви натприродни феномени. Некои веруваат дека постојат други живи суштества надвор од …

(Видео) Снимена е необична светлина на небото како испушта звуци, научниците немаат објаснување за овој натприроден феномен Прочитај повеќе »

На најмалиот фарски остров Литла Димун наместо луѓе живеат овци

Литла Димун е единствениот од 18-те Фарски острови без жители, но затоа пак таму живеат бројни овци кои слободно пасат и талкаат по островот. И …

На најмалиот фарски остров Литла Димун наместо луѓе живеат овци Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Редок феномен: Бахамите останаа без океан

Разорната моќ на ураганот Ирма доведе до тоа водата на крајбрежјето на Бахамите да се повлече многу повеќе откоку претходно, откривајќи го калливото дно. -Не …

(ВИДЕО) Редок феномен: Бахамите останаа без океан Прочитај повеќе »

Scroll to Top