Фидел

Канадскиот премиер тврди дека не е син на Фидел Кастро

Најстариот син на Фидел, Кастро Дијаз – Баларт, кој неодамна изврши самоубиство, во прошталното писмо канадскиот политичар го нарекол полубрат. Канадската влада со премиерот Џастин Трудо на …

Канадскиот премиер тврди дека не е син на Фидел Кастро Прочитај повеќе »

За смртта на синот на Фидел Кастро одговорен е неговиот чичко Раул

Најстариот син на поранешниот лидер на Куба, Фидел Кастро Дијаз Баларт, кој во време на смртта на кубанскиот лидер работел како нуклеарен физичар, извршил самоубиство …

За смртта на синот на Фидел Кастро одговорен е неговиот чичко Раул Прочитај повеќе »

Scroll to Top