филаделфија

(Видео) НБА ѕвездата Бобан Марјановиќ вози трактор

За разлика од големиот број НБА ѕвезди кои летниот одмор го користат да заминат на некои тропски краишта, центарот на Филаделфија, Бобан Марјановиќ, го посети својот …

(Видео) НБА ѕвездата Бобан Марјановиќ вози трактор Прочитај повеќе »

Лавица го усмртила својот партнер во Зоолошка во Филаделфија

Лавица го убила таткото на своите три лавчиња во Зоолошка градина во Индијанаполис. Лавицата Зури (12), наводно го нападнала својот партнер Нијак (10) во оградениот …

Лавица го усмртила својот партнер во Зоолошка во Филаделфија Прочитај повеќе »

(Видео) Жена успешно приземјила авион без еден мотор

Жена пилот која безбедно го спуштила авионот на кој му експлодирал моторот над Филаделфија претходно стекнала големо искуство во американската морнарица. Авионот на американската компанија …

(Видео) Жена успешно приземјила авион без еден мотор Прочитај повеќе »

Бездомник и помогнал кога останала без гориво во опасен дел од градот

Кејт Мек Клур (27) додека се возела една вечер кон Филаделфија, поради својата невнимателност останала без гориво. Со оглед на тоа дека станувало збор за …

Бездомник и помогнал кога останала без гориво во опасен дел од градот Прочитај повеќе »

Scroll to Top