филмски

Филмот „Шеќерни луѓе“ ќе биде прикажан на фестивали во Шпанија, Италија и Албанија

Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“ во режија на Сузана Диневски ќе биде прикажан на неколку престижни меѓународни фестивали што ќе се одржат во текот на …

Филмот „Шеќерни луѓе“ ќе биде прикажан на фестивали во Шпанија, Италија и Албанија Прочитај повеќе »

„Преку Eзерото“ – второ издание на Меѓународниот филмски фестивал под отворено небо во Дојран

Од 19 до 23 јули во Дојран ќе се одржи второто издание на филмскиот фестивал „Преку Езерото“. Фестивалот ќе биде отворен со најдоброто иранско остварување …

„Преку Eзерото“ – второ издание на Меѓународниот филмски фестивал под отворено небо во Дојран Прочитај повеќе »

Хрватскиот актер Горан Богдан на отворањето на седмото издание на „Киненова“

По две години хибридно издание на меѓународниот филмски фестивал „Киненова“, седмото издание се враќа со филмски премиери во киносалите. Хрватскиот актер Горан Богдан ќе биде …

Хрватскиот актер Горан Богдан на отворањето на седмото издание на „Киненова“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top