фрлил

Карлеуша за Македонецот Александар: „Не сум чула полошо пеење“

Македонскиот претставник Александар Стевановски, повторно се обиде да си ја проба среќата во „Ѕвезде Гранд. Но, и овој пат како и пред една сезона, тој …

Карлеуша за Македонецот Александар: „Не сум чула полошо пеење“ Прочитај повеќе »

Владимир ја фрлил убиената Јелена во каналот, а синот Зоран го издрогирал

Најновите информации кои доаѓаат од медиумите во Србија говорат дека Владимир Марјановиќ бил учесник во бруталното убиство на пејачката Јелена. Според информациите на полициските извори …

Владимир ја фрлил убиената Јелена во каналот, а синот Зоран го издрогирал Прочитај повеќе »

Scroll to Top