хајди

Критики за Кајди Клум заради долната облека

На германската манекенка Хајди Клум многумина ѝ замериле дека во 44 година од својот живот се соочува со популарниот “ејџизам” (негативен став или стереотипно однесување …

Критики за Кајди Клум заради долната облека Прочитај повеќе »

Жешката Хајди и на 44 години собра храброст да се сликне гола

Светски познатиот фотомодел од Германија Хајди Клум и во својата 44 годишна возраст покажа со што располага и со само една фотографија им ја распламна …

Жешката Хајди и на 44 години собра храброст да се сликне гола Прочитај повеќе »

Scroll to Top