хакери

Руски хакери ќе го оневозможат гласањето на Евровизија за да спречат поддршка на Украина

Хакерската група Килнет поддржана од Путин објави дека ќе ги хакира серверите за гласање на Евровизија преку Интернет за да спречи поддршка за Украинците. Украинските …

Руски хакери ќе го оневозможат гласањето на Евровизија за да спречат поддршка на Украина Прочитај повеќе »

Scroll to Top