Халит Ергенџ

Шехерезад ќе прави пауза од глумата за да му се посвети на семејството

Турската актерка Бергузар Корел, вели дека планира да направи пауза од глумењето и дека планира во иднина да му се посвети на семејството. Во март …

Шехерезад ќе прави пауза од глумата за да му се посвети на семејството Прочитај повеќе »

Scroll to Top