храната

„Ќе ги стерилизираме со хемикалии во храната“ – текст во „Њујорк тајмс“ од 1946 година

На 4 ноември 1969 година е објавен специјален текст во американскиот весник „Њујорк тајмс“, во кој авторот Гладвин Хил повика на употреба на хемикалии за …

„Ќе ги стерилизираме со хемикалии во храната“ – текст во „Њујорк тајмс“ од 1946 година Прочитај повеќе »

(втор дел) ГМО храната е дизајнирана да убива, особено на Балканот

Продолжение: Тука се и кожните болести, тумори, мозочни удари и сите други последици од храната. Тука има многу повеќе од контаминацијата на храната со тешки …

(втор дел) ГМО храната е дизајнирана да убива, особено на Балканот Прочитај повеќе »

ГМО-храната е дизајнирана да убива, особено на Балканот!

Храната што ја јадеме го менува човечкото суштество, а со самото тоа и реалноста во која живееме! Показател за ова е неодамнешниот случај во Хрватска. …

ГМО-храната е дизајнирана да убива, особено на Балканот! Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Останала трудна од храната – Додека ја голтнала лигњата, страшна болка почувствувала во устата

По неговото отстранување установено е дека се работи за сперматофорама лигња. Една жена (63) од Јужа Корејеостала останала „бремена“ и тоа со бебе лигња, откако …

(ВИДЕО) Останала трудна од храната – Додека ја голтнала лигњата, страшна болка почувствувала во устата Прочитај повеќе »

Scroll to Top