(ВИДЕО) Останала трудна од храната – Додека ја голтнала лигњата, страшна болка почувствувала во устата

By
По неговото отстранување установено е дека се работи за сперматофорама лигња.

Една жена (63) од Јужа Корејеостала останала „бремена“ и тоа со бебе лигња, откако ја каснала каламаре, односно јадење од лигња.

Инцидентот се случил во моментот додека јадела парче цела зготвена лигња, кога изненадувачки почувствувала остра болка на устата.

За време на лекарскиот преглед на кој веднаш отишла, установено е дека еден вид на бебе лигња се закачило за внатрешнсота на устата. Секаде имала испакнатини на лицето, на образите, јазикот непцата.

По отстранувањето установено е дека се работи за сперматофорама лигња, односно делови од семена течност на ова морско животно.

Слична ситуација, имало и во Јапонија во 2016 година, со тоа што оваа жена во тој момент јадела жива лигња, што е многу почест случај, кога ваквите бизарни настани се случуваат, додека не е јасно како од осеменување на устата на жената, дошло со зготвената лигња.

Погледнете го видеото:

Ќе ви се допадне

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao My Hero Academia Season 4 Episode 18

anime dao Dragon Ball Super

anime websites Hunter x Hunter (2011) (Dub)

AnimeDao Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 12

anime dao AnimeDao Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?