хрватите

Мапа со народи кои имаат заедничко потекло

Иако поранешна Југославија е расцепкана на помали држави, оваа мапа што се шири на социјалните мрежи покажува дека повеќето некогашни југословенски народи всушност имаат исти …

Мапа со народи кои имаат заедничко потекло Прочитај повеќе »

Србите ги контролираат мозоците на Хрватите со помош на оружјето на Тесла

Хрватскиот портал „hazyd.hr“, објави сомнителна приказна со која е обидува да објасни што се случувало на Балканот во изминатите неколку децении. Теоријата се сведува на …

Србите ги контролираат мозоците на Хрватите со помош на оружјето на Тесла Прочитај повеќе »

Македонија е на 59 место по брзина на интернетот во светот – Еве каде се Србите, Албанците, Хрватите

Најбрз интернет на свет има Сингапур, најспор Јемен, додека Србија е на 41 место на листата на 189 земји.Тестовите покажаа дека најбрзиот интернет го има …

Македонија е на 59 место по брзина на интернетот во светот – Еве каде се Србите, Албанците, Хрватите Прочитај повеќе »

(ФОТО) Српската фитнес инструкторка ги споулаве Хрватите

Катарина Перуничиќ уште еднаш го покажа сјајното тело кое го поседува.Фитнес инструкторката Катарина Перуничиќ, ги споулаве хрватските медиуми кои не го испуштија од вид, дека …

(ФОТО) Српската фитнес инструкторка ги споулаве Хрватите Прочитај повеќе »

Scroll to Top