„Хурикејн“

Се распаѓа српската група Хурикејн

По пет години постоење српската група Хурикејн се распаѓа, оваа информација е потврдена со официјално соопштение од нивниот продуцентски тим. Соработката помеѓу членките на групата …

Се распаѓа српската група Хурикејн Прочитај повеќе »

Scroll to Top