иван босиљчиќ

(Галерија) Интимен концерт за паметење на Иван Босиљчиќ пред битолската публика: овации и аплауз за „Ако одам во Битола“

Аплаузи и овации за српскиот актер Иван Босиљчиќ во Битола на интимниот концерт со поезија и музика „Наша вечер“. Битолската публика уживаше во сценската изведба …

(Галерија) Интимен концерт за паметење на Иван Босиљчиќ пред битолската публика: овации и аплауз за „Ако одам во Битола“ Прочитај повеќе »

(Фото) Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ уживаат во новиот дом

Српската пејачка Јелена Томашевиќ и нејзиниот сопруг глумецот Иван Босиљчиќ се пофалија на социјалните мрежи со фотографија од нивниот нов дом. Двајцата велат дека уживаат …

(Фото) Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ уживаат во новиот дом Прочитај повеќе »

Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ божиќните празници ќе ги дочекаат во новиот дом

Српската пејачка Јелена Томашевиќ и нејзиниот сопруг Иван Босиљчиќ, божиќните празници ќе ги дочекаат во нивниот нов дом. Повеќе од седум години тие живееа во центарот …

Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ божиќните празници ќе ги дочекаат во новиот дом Прочитај повеќе »

Јелена и Иван најубав пар на Фестивалот во Сараево

Актерот Иван Босиљчиќ на Филмскиот фестивал во Сараево го промовираше својот нов филм Egy nap („Еден ден“). Тој на црвениот килим пред Народниот театар во …

Јелена и Иван најубав пар на Фестивалот во Сараево Прочитај повеќе »

Иван Босиљчиќ сака да добива рачно напишани писма

Српскиот актер Иван Босиљчиќ призна дека сака да добива рачно напишани писма, на хартија. Тој сака обожавателите да ги оценат неговите концерти, изведби, глумата, поетските …

Иван Босиљчиќ сака да добива рачно напишани писма Прочитај повеќе »

Scroll to Top