јна

(Видео) Другари од ЈНА се сретнаа по 33 години

Воен поздрав, прегратки и солзи имало на железничката станица во Словенија, каде Словенецот, Јошко Бен го пречека својот другар од ЈНА. Пријателите од војска не …

(Видео) Другари од ЈНА се сретнаа по 33 години Прочитај повеќе »

Перо Камиказа – гуштер во униформата на ЈНА

Петар  Георгиевски – Камиказа, членот од музичка група „Меморија“, на социјалната мрежа „Фејсбук“ објави фотографија од времето кога бил војник во некогашната Југословенска народна армија. …

Перо Камиказа – гуштер во униформата на ЈНА Прочитај повеќе »

Scroll to Top