коцка

Аца Лукас на коцка изгубил 70 милиони долари: Прокоцкав цела населба во Белград

Српскиот пејач Аца Лукас  изгубил повеќе од 70 милиони долари на коцкање. Но, како што вели пејачот не жали за тоа бидејќи тоа биле негови …

Аца Лукас на коцка изгубил 70 милиони долари: Прокоцкав цела населба во Белград Прочитај повеќе »

Што се случува кога ќе ставите коцка мраз на местото каде што се спојуваат главата и вратот?

Како на едноставен начин да употребите коцка мраз, за да изгледате помлади и поенергични? Кинески метод кој лечи и го зацврстува вашето тело и ум. …

Што се случува кога ќе ставите коцка мраз на местото каде што се спојуваат главата и вратот? Прочитај повеќе »

Scroll to Top